Verkkouutiset

Li Andersson: Perussuomalaiset pääsevät ajamaan alas postmodernia taidetta

Vasemmistoliiton puheenjohtajan mukaan PS saa kulttuuri-, urheilu- ja eurooppaministerin paikan kiitokseksi puoliväliriihestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kommentoi hallituksen puoliväliriihtä Facebookissa. Hänen mukaansa hallitus lisää pieniä panostuksia samoihin kohteisiin mistä aikaisemmin itse on leikannut isosti. Byrokratialoukkujen purkamisessa hänen mielestään puuttuu kunnianhimo.

– Ammatillisen koulutuksen reformin läpiviemiseen varataan 15 miljoonaa, kun samalta koulutusalalta juuri on päätetty leikata 190 miljoonaa. Opintotuen huoltajakorotukseen käytetään 10 miljoonaa, kun opintotuesta kokonaisuudessaan on leikattu 112 miljoonaa, Li Andersson toteaa.

– Perheelliset opiskelijat jäävät edelleen ”miinukselle”, kun 75 euroa ei riitä kompensoimaan heihin kohdistuneita heikennyksiä niin yleisen opintotuen leikkauksen kuin asumistuen siirron kautta. Tekes saa 35 miljoonaa lisää, kun Tekesin tutkimusrahoitusta ennen on leikattu yli 100 miljoonaa.

Varhaiskasvatusmaksujen alentaminen on hänen mukaansa hyvä uudistus ja siihen on varattu rahoitustakin.

– Sen rinnalla olisi pitänyt saada perhevapaauudistuksen käynnistäminen, mutta sen perussuomalaiset blokkasivat. Kiitokseksi saivat uuden kulttuuri-, urheilu- ja Eurooppa-ministerin salkun, jonka nojalla sitten voivat ajaa alas kaiken postmodernin taiteen, Andersson kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)