Verkkouutiset

TS: Mieheltä huijattiin jättisumma – ”tyttöystävä” olikin mies

Mies järkyttyi, kun hänen internetissä tapaamansa tyttöystävä osoittautui mieheksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mies menetti 13 000 euroa tavattuaan internetissä tyttöystävän, joka petkutti miestä. Huijari uskotteli miehelle seurustelevansa tämän kanssa, kertoo Turun Sanomat.

Tyttöystävä paljastui myöhemmin 25-vuotiaaksi turkulaismieheksi. Mies rahoitti elämäänsä rikoksilla ja varasti samaan aikaan työnantajaltaan käteistä rahaa ja tavaraa 17 000 euron edestä. Huijari nosti myös Kelasta perusteettomia etuuksia yli 9 000 euron edestä.

Huijari esittäytyi miehelle internetissä Emily Puolimatka -nimisenä naisena keväällä 2012. Todellisuudessa Emily Puolimatka nimistä henkilöä ei ollut olemassa. Kolmikymppinen mies ei kuitenkaan osannut epäillä vilppiä.

Mies ja ”tyttöystävä” seurustelivat erilaisten viestimien välityksellä eivätkä tavanneet koskaan kasvokkain. Some-tyttöystävä kertoi usein olevansa rahapulassa ja pyysi suuria summia lainaksi kumppaniltaan.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi 25-vuotiaan turkulaismiehen syylliseksi kahteen törkeään petokseen, törkeään kavallukseen, törkeään varkauteen ja kolmeen vähäisempään rikokseen.

Oikeus määräsi miehelle rangaistukseksi puolitoista vuotta ehdollista vankeutta ja 60 tuntia yhdyskuntapalvelua.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)