Verkkouutiset

Timo Soini ihmettelee: Alkaako uusi lapsiasioiden propaganda-aalto?

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini torjuu Venäjän lapsiasiamies Pavel Astahovin väitteet venäläislasten huostaanotoista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pavel Astahov on kehottanut kiinnittämään huomiota venäläislapsien huostaanottoon ja kohteluun Suomessa ja Norjassa.

– Suomessa ei oteta lapsia huostaan kansalaisuuden perusteella. Tämä on yksiselitteisen selvä asia, painottaa Timo Soini.

Soini sanoo, että Astahov palaa väitteillään omille jäljilleen. Joitain vuosia sitten Venäjällä nostatettiin samanlainen kohu sekä keskustelu ja se tuotiin esiin venäläisten toimesta myös eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan vierailulla Moskovassa.

– Suomi ei nostanut, eikä nosta viranomaisyhteistyötasolle kuuluvia asioita poliittiselle tasolle. Emme tehneet sitä silloin, emmekä tee sitä nyt, sanoo Soini.

Soinin mukaan jää nähtäväksi, alkaako tästä uusi lapsiasioiden propaganda-aalto.

– Pelättävissä on, että Venäjän suunnittelemat Sputnik-tietotoimistot muun muassa Suomeen ja Viroon ottavat esiin tämäntyyppisiä asioita suurella ryminällä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)