Verkkouutiset

Kansanedustaja ihmettelee: Kalleimman vastaanottokeskuksen takana ovat demarit

199 euroa vuorokaudelta laskuttavan vastaanottokeskuksen takana on Sdp:een kytkeytyviä henkilöitä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen kirjoittaa maahanmuuttoviraston turvapaikanhakijoiden vastaanottotoimintaa arvostelevassa blogissaan, että myös SPR:n käyttämien kiinteistöjen omistajat herättävät mielenkiintoa.

Kansanedustajan mielestä ”SPR:n maine hyväntekeväisyysjärjestönä on romuttunut täysin. Solmitut sopimukset ovat räikeästi tavoitelleet voittoa ja kanavoineet valtion rahaa SPR:n kanssa yhteistyössä oleville yrityksille”.

– (Helsingin) Sturenkadulla sijaitsevan SPR:n kalleimman 199 euroa/vuorokausi/henkilö vastaanottokeskuksen kiinteistön omistaa Kiinteistö Oy Sturenkatu 27. Sen hallituksen puheenjohtajana on SDP:n jäsen Kirsti Salminen, Jari Ronkainen kirjoittaa.

Kansanedustaja luettelee hallituksen muiden jäsenien olevan ”Jorma Bergholm, joka toimi pitkään Helsingin Työväenyhdistys ry:n toimitusjohtajana, SAK:n talousjohtaja Arto Kuusiola sekä demarien nuorisojärjestön, Nuorten kotkien keskusliiton talouspäällikkö Teppo Suontakanen”.

– On selvää, että turvapaikkabusiness on intressi demareille toteuttaa avointen rajojen politiikkaa. Demarien toiminta on härskiä suhmurointia, jollaista viimeksi todistettiin esimerkiksi VVO:n ja asumistukien tapauksessa, Ronkainen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)