+Plus-jutut ja kalenteri ilmestyvät kirjautumisen jälkeen omiin valikkoihinsa. KUVA: TIMO MÄKINEN

Verkkouutiset uudistui – tätä tarjoamme nyt

Verkkouutiset uudistui entistä tyylikkäämmäksi ja tuhdimmaksi. +PLUS-sisällöt näkyvät kirjautuneille lukijoille ilmaiseksi: lisää juttuja ja politiikan kalenteri.

Verkkouutisten ilme ja osittain myös sisältö ovat uudistuneet. Perinteinen politiikan uutispalvelu pitää linjansa: haluamme tarjota politiikan nälkäisille uutisia meiltä ja maailmalta. Verkkouutiset on uuden sloganinsa mukainen. Se pitää politiikan kuluttajan ajan tasalla.

Aivan uutta ovat +PLUS-sisällöt kirjautuneille. Tarjoamme kirjautuville lukijoillemme ilmaiseksi pidempiä ja visuaalisesti punnittuja kokonaisuuksia sekä politiikan kalenterin, joka nimensä mukaisesti kertoo tärkeät politiikan tapahtumat etukäteen. Uudistunut Verkkouutiset kurkkaa myös ruoan ja viinin maailmaan, mutta omalla yhteiskunnallisella kulmallaan. Ruoasta ja viinistä Verkkouutisiin kirjoittavat elintarviketieteiden tohtori Anu Hopia ja yhteiskuntasuhdekonsultti Eero Iloniemi. Heidän artikkeleihinsa voit tutustua kirjautumisen jälkeen +PLUS-palvelussamme. Kirjautuminen käy kätevimmin Facebook- tai Twitter -tunnuksilla.

Yli 20-vuotias Verkkouutiset on kasvanut nopeasti merkittäväksi poliittisen journalismin alustaksi. Sivulatauksia on viikossa keskimäärin yli puoli miljoonaa. Verkkouutiset painii lukijamäärillä mitattuna monien tunnettujen maakuntalehtibrändien joukossa. Fokuksemme on politiikassa ja yhteiskunnallisissa ilmiöissä.

Tervetuloa lukemaan ja kirjautumaan!

+PLUS-sisällöt näkyvät kirjautuneille lukijoille ilmaiseksi.
Kirjaudu tästä Facebook- tai Twitter-tunnuksillasi

Kommentit