Verkkouutiset

Pohjois-Korea keksi juoman, joka parantaa krapulan

Pohjois-Korean valtion virallisessa vientilehdessä esitellään krapulan parantava tee.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjois-Korean valtio julkaisee lehteä, jossa esitellään englanniksi maan johdon valikoimia ulkomaanmarkkinoille suunnattuja tuotteita. Heti ensimmäiseltä esittelysivulta löytyy mielenkiintoinen tuote: kommunistidiktatuurissa on nimittäin kehitetty tee, joka parantaa krapulan.

Tuotetta mainostetaan englanninkielisellä nimellä Hangover-cure tea.

”Sillä on erityinen vaikutus, joka poistaa kovan juopottelun aiheuttaman päänsäryn ja se suojelee maksaa”, vientilehdessä kerrotaan. Krapulateen ainesosia ei kuitenkaan kerrota.

Kohmelon parantavan teen lisäksi lehdessä on toinenkin tuote, jonka luvatut vaikutukset ovat hämmästyttäviä. Myynnissä on ”ravintopilleri fyysisen voiman aktivointiin”.

Tuotteen mainostetaan muun muassa omaavan voimakkaan lääkinnällisen vaikutuksen, lisäävän kasvuhormonin eritystä, parantavan unenlaatua, lisäävän voimaa sekä lihas- ja pituuskasvua, parantavan aivojen toimintaa, vähentävän väsymystä, ehkäisevän matkapahoinvointia ja jopa soveltuvan etenkin lasten välipalaksi.

Mainospuheessa ei ole unohdettu myöskään vanhuksia. Voimapilleri nimittäin ”parantaa vanhojen ihmisten seksuaalista suorituskykyä”.

Ulkoasultaan ja tuotevalikoimaltaan varsin vanhanaikaisessa julkaisussa mainostetaan myös muun muassa Pjongjangin sukkahousutehtaan ”hyvännäköisiä ja mukavia” sukkahousuja, joista löytyy myös erityisiä urheilijoille suunnattuja malleja.

Maan matkailuelinkeinoa yritetään edistää esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmalla luoduilla kuvilla niityllä kamppailevista taekwondon harrastajista.

Tuote-esittelyjen lisäksi kehutaan koukeroisella englannilla Pohjois-Korean teollisuuden edistystä ja korostetaan kansan elintason kovaa nousua.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)