Auto ajoi väkijoukkoon Lontoossa vain päiviä Westminsterin terrori-iskun jälkeen

Lontoon Islingtonissa sattuneessa yliajossa on loukkaantunut neljä ihmistä.

  • LKS 20170323 A screengrab taken on March 22, 2017 from footage from an ITN helicopter shows members of the emergency services working on Westminster bridge after a car ran into several pedestrians on the bridge adjoining the Houses of Parliament. Seven people have been arrested including in London and Birmingham over Wednesday's terror attack at the British parliament, the police said on Thursday, revising down the number of victims to three people. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / ITN / HO

    Islingtonissa ajettiin ihmisjoukkoon vain neljä päivää Westminsterissä tapahtuneen terrori-iskun jälkeen.

    ()

Neljä ihmistä on loukkaantunut, kun auto törmäsi heihin Lontoon Islingtonissa myöhään lauantaina.

Poliisi kutsuttiin Essex Roadille lähelle Queen's Head -pubia hieman ennen kello yhtätoista illalla. Poliisi pidätti yhden miehen. Autosta nähtiin kuitenkin pakenevan myös muita henkilöitä.

Scotland Yardin mukaan teolla ei toistaiseksi uskota olevan yhteyksiä terrorismiin.

"Tekijät hyppäsivät ulos autosta ja pakenivat paikalta jalan. Yksi mies on pidätetty. Tutkimuksia jatketaan", sanoo Islingtonin poliisin edustaja Telegraphin mukaan.

Yliajo herätti suurta paniikkia erityisesti siksi, että se tapahtui vain neljä päivää Westminsterissa tapahtuneen terrori-iskun jälkeen. Khalid Masood ajoi keskiviikkona autolla ihmisjoukkoon lähellä parlamenttitaloa ja puukotti tämän jälkeen poliisia. Iskussa kuoli neljä ihmistä ja yli 50 loukkaantui.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.