Verkkouutiset

Lauha sää jatkuu – tiet petollisen liukkaita

Ajokeli on koko maassa huono ja jalankulkijoidenkin on paikoin syytä pysyä tarkkana. Lämpöasteista saadaan kuitenkin nauttia pohjoisessakin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maan etelä- ja keskiosissa sää on enimmäkseen poutainen, mutta vesikuurojakin alkaa esiintyä paikoin iltapäivästä alkaen kertoo Ilmatieteen laitos. Tuuli on puuskaista. Lämpötila liikkuu päivällä yhden ja viiden plusasteen haarukassa, yöllä neljän pakkasasteen ja yhden plusasteen välillä.

Pohjoisessa on enimmäkseen pilvistä ja paikoittain esiintyy lumi- tai räntäsadetta. Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa sekä Etelä-Lapissa lämpötila pysyy enimmäkseen kahden plusasteen ja kolmen miinusasteen haarukassa. Keski- ja Pohjois-Lapissa liikutaan kahden ja kymmenen pakkasasteen välillä.

Ajokeli on koko maassa huono, mutta paikoin eri syistä. Pohjoisessa on syytä olla tarkkana lumi- ja räntäsateiden vuoksi. Etelä- ja keskiosissa on syytä varoa niin autoilijoiden kuin jalankulkijoiden osalta lumisten ja jäätyneiden tienpintojen liukkautta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)