Terroristijärjestö on uhannut jalkapallon maailmanmestaruuskisoja. LEHTIKUVA / AFP

ISIS uhkaa jalkapallon MM-kisoja – ”Olemme teroittaneet veitsemme”

Terroristijärjestön julkaisemalla videolla nähdään palavia stadioneita ja vannotaan kostoa venäläisille.

Terroristijärjestö ISIS uhkaa tekevänsä terrori-iskuja jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa Venäjällä, kertoo Newsweek. Asia selviää jihadistien julkaisemalta propagandavideolta.

Videolla nähdään terroristijärjestön logolla varustettu lennokki, joka lentää Sotshin olympiakylän yllä stadioneiden ja muiden rakennusten syttyessä palamaan.

”Kukaan ei tiedä että olemme mujahideeneja ja että toimimme täällä kaupungissa – eivät perheemme, eivät ystävämme, eivät työkaverimme, eivätkä edes veljemme”, videolla varoitellaan.

Tämän jälkeen videolla ylistetään terroristijärjestön venäläisiä jihadisteja, jotka ovat ”teroittaneet veitsensä ja tulossa tappamaan”.

”Venäjän kansa, tietäkää että tulemme tappamaan teidät meitä vastaan sodan aloittaneen tyrannin vuoksi. Hän aloitti sodan henkilökohtaisten tavoitteidensa takia, mutta te tulette maksamaan hinnan”, uhkaukset jatkuvat.

Venäjän presidentti Vladimir Putin mainitaan myös nimeltä.

”Putin, sinä koira, tulet palamaan helvetin tulessa.”

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun ISIS uhkaa Moskovan maailmanmestaruuskisoja. Aiemmassa materiaalissa uhattiin tunnettuja jalkapalloilijoita tulella ja veitsellä kurkulla.

”Ette tule nauttimaan turvallisuudesta, ennen kuin elämme sitä muslimimaissa”, viesti kuului tuolloin.

 

 

 

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt