Verkkouutiset

Santa Maria Dip Tex Mex Style -dippikastike. Pauliggroup.

Dippikastike vedetään myynnistä, voi sisältää ilmoittamatonta maitoa

Takaisin vedettävän erän parasta ennen -päiväys on 01.01.2026.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Paulig on ilmoittanut vetäneensä myynnistä Santa Maria Dip Tex Mex Style – nimisen tuotteen erän, joiden parasta ennen -päiväys on 01.01.2026.

Ruokaviraston tiedotteen mukaan syy takaisinvetoon on se, että osassa erän tuotteista pakkauksen sisältö ei vastaa pakkausmerkintöjä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Pakkaus saattaa sisältää Santa Maria Dip Tex Mex Style -tuotteen sijaan juustodippiä. Juustodippi sisältää maitoa ja voi siten aiheuttaa terveysriskin kuluttajille, jotka ovat allergisia maitoproteiinille.

Pauligin mukaan tuotteet on helppo erottaa toisistaan, koska Dip Tex Mex Style on väriltään vihreä ja juustodippi keltainen.

Takaisinvedettäviä tuotteita ostaneiden kuluttajien ei tule käyttää tuotteita. Heitä pyydetään säästämään tuote ja ottamaan yhteyttä Pauligin kuluttajapalveluun korvauspyyntöä varten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)