Verkkouutiset

ESS: Miesvaltuutetuille pukuohje kauluspaidasta ja pikkutakista

Heinolassa valtuutettuja muistutettiin hillitystä, asiallisesta ja arvokkaasta pukeutumisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Suomen Sanomat kertoo Heinolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juuso Seppälän (kok.) muistuttaneen maanantaina valtuutettuja asiallisesta pukeutumisesta.

”Valtuuston kokous on minusta sen verran arvokas tilaisuus, että siihen voi kerran kuukaudessa pukeutua pykälää arvokkaammin”, Juuso Seppälä sanoo. Itse hän pitää valtuustossa aina solmiota.

Linjaus annettiin yleisellä tasolla käytännön ohjeiden yhteydessä. Työjärjestys määrittelee puhuttelutavat ja asiallisen käytöksen velvoitteen, mutta ei pukeutumissääntöjä.

Seppälän mielestä miehillä hillitty, asiallinen ja arvokas pukeutuminen merkitsee kauluspaitaa ja pikkutakkia. Hän sanoo tarvittaessa palaavansa asiaan.

Parempi Heinola -ryhmän valtuutettu Kimmo Huvinen katsoo ESS:ssa, että siisti arkipukeutuminen riittäisi ja riittävää arvostusta osoittaisi, ettei tule kokoukseen risoissa tai likaisissa vaatteissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)