Kansanedustaja Terhi Koulumies. LEHTIKUVA/ANTTI AIMO-KOIVISTO

”En voi hyväksyä kaupungin koronalinjaa”

Terhi Koulumies ilmoittaa eroavansa Helsingin kaupunginhallituksesta.

Kansanedustaja, Helsingin kaupunginhallituksen jäsen Terhi Koulumies (kok.) ilmoittaa Facebookissa eroansa syyksi sen, ettei en voi hyväksyä kaupungin koronalinjaa.

– Mielestäni päättäjien täytyisi torjua yleisvaarallista tartuntatautia ja suojella kansalaisia siltä, eikä mahdollistaa sen entistä tehokkaampaa leviämistä. Koronatartunnat ovat lisääntyneet Helsingissä ja Uudellamaalla hälyttävästi. Tänään (torstaina, toim. huom.) olisi pitänyt päättää yläasteidenkin siirtämisestä etäkouluun, eikä missään tapauksessa siirtää toista astetta lähikouluun, hän kirjoittaa.

Hänen mukaansa on tullut kuitenkin selväksi, että olen näiden näkemysteni osalta yksin kaupunginhallituksessa ja kaikki muut ovat eri mieltä.

– Siksi on järkevämpää, että minä väistyn. Kokoomuksen ei onneksi varmasti ole vaikeaa löytää tilalleni jotain uutta ja parempaakin henkilöä näin vaalien alla.

– Laitoin kysymyksen kansliapäällikölle, että miten tuo ero teknisesti suoritetaan, mutten ole vielä saanut vastausta, mutta tämä nyt siis tiedoksenne, Koulumies toteaa.


Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt