Verkkouutiset

Ukrainalaisia T-64 panssarivaunuja. AFP / LEHTIKUVA / ARIS MESSINIS

USA:n kenraali: Ukrainan vastahyökkäys tulee olemaan erittäin vaikuttava

David Petraeus on vieraillut maassa viime aikoina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan vastahyökkäys tulee olemaan erittäin vaikuttava. Näin toteaa yhdysvaltalainen kenraali David Petraeus.

The Guardianin mukaan Petraeus on viime aikoina vieraillut Ukrainassa. Hän sanoo ukrainalaisten olevan päättäväisiä maansa vapauttamisesta.

– Ajattelen, että tämä [ukrainalaisten] vastahyökkäys tulee olemaan erittäin vaikuttava.

Petraeus uskoo, että Ukrainalla on kykyä hyödyntää eri asilajeja mahdollisimman tehokkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa hänen mukaansa sitä, että on pioneereja, jotka murtavat esteitä ja purkavat miinakenttiä, panssarit seuraavat perässä jalkaväen suojaamana panssarintorjuntaohjuksia vastaan.

Samalla ilmatorjunta pitää venäläiset lentokoneet loitolla elektronisen sodankäynnin häiritessä heidän radioverkkojaan. Logistiikka tulee välittömästi perässä ja tykistö sekä kranaatinheittimet suoraan edellä.

– Ja kaikkein tärkeintä on … että, kun johtavat osat väistämättä saavuttavat huippunsa 72-96 tunnin jälkeen, fyysisesti se on suunnilleen maksimi, mihin voi päästä, ja he ovat kärsineet tappioita … sinulla on jatko-osastoja, jotka jatkavat suoraan eteenpäin ja hyödyntävät saavutettua edistystä ja ylläpitävät liikettä. Uskon, että se saa koko Venäjän puolustuksen liikkeelle kyseisellä alueella. Ja silloin uskon, että myös muita mahdollisuuksia avautuu sivustoilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)