Verkkouutiset

Ylen päätoimipiste Länsi-Pasilassa Helsingissä. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Teemu Keskisarja MT:lle: Yleisradio tarjoaa ”oikeaa tietoa” ja jahtaa ajatusrikollisia

Kansanedustajan mukaan Yle-palveluiden ostamisen voisi säätää vapaaehtoiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Noin 59 prosenttia suomalaisista kokee saavansa Yleisradion ohjelmista ja palveluista riittävästi vastinetta Yle-verolle. Tyytymättömiä on 32 prosenttia ja 9 prosenttia ei osannut sanoa kantaansa, ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden kyselystä.

Perussuomalaisten kannattajat ovat tyytymättömimpiä. Heistä vain 22 prosenttia on tyytyväisiä ja 70 prosenttia tyytymättömiä Yle-verolle saamaansa vasteeseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Tietenkään perussuomalaiset eivät ole tyytyväisiä verovarojen suursyömäriin ja propagandakoneistoon, joka tarjoaa oikeaa tietoa ja jahtaa ajatusrikollisia. Oikea tieto siis lainausmerkeissä, sanoo kansanedustaja Teemu Keskisarja (ps.) MT:lle.

Hän ei ole itsekään tyytyväinen.

– Pahimmillaan Ylen sisältö on niin ideologista, että minä en kestä katsoa sitä.

– Oikeastaanhan tuo on todella hyvä asia, jos ihmiset ovat tyytyväisiä. Yle-palveluiden ostaminen säädettäköön vapaaehtoiseksi. Silloin jokainen voi lompakollaan äänestää, minkä arvoisia Ylen sisällöt ovat, Keskisarja ehdottaa

Neljästä suurimmasta puolueesta kokoomuksen kannattajissa tyytymättömiä oli 37 prosenttia ja tyytyväisiä 52 prosenttia. SDP:n kannattajista 20 prosenttia oli tyytymättömiä ja 74 prosenttia tyytyväisiä. Keskustan kannattajista rahoilleen vastinetta ei koe saavansa 32 prosenttia, kun 67 prosenttia oli tyytyväisiä.

Kaikista puolueista tyytyväisimpiä ovat RKP:n kannattajat, joista 90 prosenttia koki saavansa veroilleen vastetta.

Kyselyn toteutti MT:n tilauksesta Kantar Agri. Siihen vastasi 14.–19. kesäkuuta yhteensä 1 036 henkilöä. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)