Verkkouutiset

Euroseteleitä. PIXABAY

”Talouden rattaisiin ei pidä itse lisätä hiekkaa”

Kansanedustajan mukaan SDP puhuu kasvusta samalla kun se kurittaa kasvun tekijöitä.

Kokoomuksen kansanedustajan Sinuhe Wallinheimo ei kannata SDP:n esittämiä kiristyksiä listaamattomien yritysten osinkoverotukseen.

– Talouden rattaat on pidettävä pyörimässä eikä lisättävä omatoimisesti hiekkaa niihin, Wallinheimo kirjoittaa Twitterissä.

– Demarit puhuvat nätisti kasvusta, mutta kasvun tekijöitä he kurittaisivat. Yrittäjät tarvitsevat ennustettavuutta, joka lisää investointeja ja lisää työllisyyttä, hän jatkaa.

Hän viittaa uutiseen, jossa kerrotaan yrittäjien reaktioista SDP:n esittämään osinkoveron kiritykseen. Suomen Yrittäjien teettämän Yrittäjägallupin mukaan osinkoveron kiristys johtaisi kasvu- ja investointihalukkuuden vähenemiseen, työllistämisen vähenemiseen. Osa yrittäjistä harkitsisi yrityksen toiminnan siirtämistä pois Suomesta tai yritystoiminnan lopettamista kokonaan.

– Osinkoverotuksen kiristäminen iskisi nopeasti kasvuun sekä yrittäjien kykyyn investoida ja työllistää. Se olisi aivan väärä signaali yrittäjille ja omistajille, joiden odotetaan investoivan ja työllistävän, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen sanoo tiedotteessa.

LUE MYÖS:
Yrittäjät tyrmäävät osinkoverotuksen kiristyksen: Erittäin vakavia seurauksia

 

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS