Verkkouutiset

Asiakas ostoksilla ruokakaupassa Helsingissä. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Snellman aloittaa muutosneuvottelut, 40 työpaikkaa vaarassa

Neuvotteluja perustellaan haastavalla markkinatilanteella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Snellman-konserni aloittaa muutosneuvottelut, jotka voivat johtaa enintään 40 ihmisen irtisanomiseen. Konserni kertoo asiasta tiedotteessa.

Muutosneuvottelut koskevat lihanjalostuksessa koko toimihenkilöorganisaatiota sekä tuotannon hallinnollisia toimintoja. Valmisruoassa muutosneuvottelut koskevat myyntiä ja myynnin avustavia toimintoja.

Irtisanomisten lisäksi suunnitellut työsuhteen olennaiset muutokset koskevat arviolta enintään 100 ihmistä.

Muutosneuvotteluiden perusteena ovat Snellmanin mukaan tuotannolliset, taloudelliset sekä toiminnan uudelleenorganisoinnista johtuvat syyt. Tavoitteena on sekä parantaa yrityksen kannattavuutta että kehittää toimintaa vastaamaan paremmin asiakkaiden ja kuluttajien tarpeita.

–  Konsernin viime vuoden tulos jää heikoksi. Taataksemme yrityksemme toimintaedellytykset tulevaisuudessa joudumme tarkastamaan kustannuksiamme ja uudelleen järjestelemään toimintaamme, sanoo konsernijohtaja Markus Hellström tiedotteessa.

Snellman-konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Muutosneuvottelut alkavat 19. helmikuuta 2024.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)