Verkkouutiset

Säätytalo Helsingissä. / LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

”Seuraavan vaalikauden suurin asia on talouden tervehdyttäminen”

Antti Häkkäsen mukaan SDP:ssä ei pystytä tunnistamaan Suomen taloudellisia ongelmia.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen kertoo odottaneensa SDP:ltä vastuullisempaa otetta Suomen taloudellisiin haasteisiin.

– Seuraavan vaalikauden suurin asia on talouden tervehdyttäminen. SDP:ssä ei eilisten puheiden perusteella vieläkään tunnusteta Suomen taloudellisia ongelmia, Antti Häkkänen tviittaa.

– Odotin vastuullisempaa otetta. Suomi ei voi jatkaa nykyisellä talouslinjalla seuraavaa vaalikautta. Suunta on muutettava, Häkkänen jatkaa.

Kansanedustaja viittaa sosialidemokraattien puoluevaltuuston yhteydessä kuultuihin lausuntoihin. Pääministeri Sanna Marin (sd.) mainitsi mahdollisiksi leikkauskohteiksi esimerkiksi tila- ja matkakuluista säästämisen.

Arvostelijoiden mukaan SDP:n tavoitteet ovat ristiriidassa tekojen kanssa, sillä kuluvan vaalikauden aikana julkiset menot ja velkaantuminen ovat kiihtyneet vauhdilla.

SDP:n johtama hallitus ei ole myöskään tehnyt monia tarpeellisina pidettynä työllisyysuudistuksia, vaikka puolue kertoo tavoittelevansa 80 prosentin työllisyysastetta.

LUE MYÖS:
SDP hakisi säästöjä matkakuluista – ”oletteko tosissanne?” (VU 20.11.2022)

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta , ,
MAINOS