Verkkouutiset

Lääkäri lasten ja nuorten päivystysosastolla. LEHTIKUVA / LAURA UKKONEN

Kirurgi-kansanedustaja: Etäpalveluiden tulee aina palvella potilasta

Ville Väyrysen mukaan terveydenhuollon etäpalveluissa on paljon mahdollisuuksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etäpalvelut voivat hyvin toteutettuna palvella terveydenhuollon asiakkaita erittäin hyvin, kirjoittaa kansanedustaja ja kirurgi Ville Väyrynen (kok.) X:ssä.

Kuitenkin myös etänä toteutetuissa palveluissa on Väyrysen mukaan pidettävä mielessä se, että tavoitteena on aina palvella potilasta.

Hän viittaa Ylen artikkeliin, jossa kerrotaan konsulttiyrityksen painostaneen lääkäreitä hoitamaan potilaita etänä vastoin terveydenhuollon ammattilaisten tahtoa.

– Etäpalveluissa on mahdollisuus, mutta ei näin, hän kommentoi jakamaansa Ylen artikkelia.

Osana koulutusmateriaalia konsulttiyritys oli myös listannut erilaisia vaivoja, joiden hoitaminen olisi konsulttiyrityksen mukaan järkevää tehdä etänä.

– Jutussa esitelty lista etänä hoidettavissa vaivoista on ammattilaisen silmään täysin absurdi. Myös etäpalvelun tulee palvella ensisijaisesti potilasta. Tästä ei valitettavasti sitä kuvaa saa, Väyrynen kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)