Ruoanlaittoa liedellä kotona Helsingissä. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

IS: Näin pilaat paistinpannun

Asiantuntijan mukaan varsinkin induktioliedet pilaavat pannuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tyhjänä kuumentaminen on yleinen tapa pilata paistinpannu, asiantuntijat kertovat Ilta-Sanomille. Siksi on tärkeää, että pinnoitettua pannua ei ikinä kuumennettaisi tyhjänä.

– Tyhjänä kuumentaessa pannu ylikuumenee herkästi ja pinnoite kärsii, kertoo Fiskarsin tuotepäällikkö Emmi Härus IS:lle.

Pannulle tulisi aina lisätä öljyä tai voita ennen kuin sitä kuumennetaan. Lisätty rasva myös helpottaa huomaamaan, milloin pannu on riittävän kuuma.

Toinen yleinen tapa pilata hyväkin paistinpannu on kuumentaa sitä liikaa eli pitämällä sitä liian kuumalla liedellä.

– Ylikuumentaminen pilaa helposti pinnoitetun pannun, oli se sitten minkä tahansa merkkinen, Heirolin toimitusjohtaja Rolf Moborg kertoo.

Hänen mukaansa induktioliedet pilaavat pannuja enemmän kuin vanhat keraamiset liedet. Tämä johtuu siitä, että induktioliedet ovat tehokkaampia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)