Verkkouutiset

ESS: Huumekauppaa käydään kauppakeskuksissa

Huumekauppaa ei poliisin mukaan käydä soramontuilla, vaan siellä missä on ihmisiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lahdessa on jalkautettu lähipoliiseja kauppakeskuksiin, huoltoasemille ja muihin nuorisopaikkoihin. Etelä-Suomen Sanomissa vanhemmat konstaapelit Pia Katajala ja Marko Laraste sanovat, että moni vanhempi ei halua nähdä eikä tiedä nuorten todellisuutta.

”Kauppakeskus ei ole oikea paikka nuorille. Lasten paikka ei ole narkkareiden ja alkoholistien seurassa”, Pia Katajala sanoo.

”Ei huumekauppaa käydä missään soramontuilla vaan siellä missä on ihmisiä. Täältäkin (kauppakeskuksesta) saa varmasti kaikkea, mitä katukaupassa liikkuu, huumeita ja lääkkeitä”.

Monien nuorten kännyköistä löytyy huumemyyjien yhteystietoja.

Lähipoliisien mukaan nuorisojoukot myös häiritsevät myös kauppakeskusten asiakkaita. Trion kauppakeskuksessa pyörivistä nuorimmat ovat 10-vuotiaita.

”Mitä vanhemmat oikein ajattelevat, kun antavat lastensa viettää aikaa täällä. Isoilla huoltoasemilla on vielä iltakymmenen jälkeen lapsia, joiden paikka olisi siihen aikaan kotona. Teemme näistä lastensuojeluilmoituksia viikoittain”, poliisi sanovat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)