Verkkouutiset

Tehy kiittelee Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaratkaisua

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy on tyytyväinen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tekemään ratkaisuun pitäytyä alkuperäisessä päätöksessä toimialuejohtajan sijaisuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sairaanhoitopiirin päätöksen mukaan toimialuejohtajan sijaisuutta hoitaa tehyläinen terveystieteiden tohtori.

Sairaanhoitopiiri esitti viime viikolla, että toimialuejohtajan väliaikaiseen tehtävään nimitetään johtaja sairaanhoitopiirin yhtymähallinnosta. Lääkäriliitto oli myös uuden esityksen kannalla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tehy kuitenkin edellytti, että sairaanhoitopiiri pidättäytyy alkuperäisessä päätöksessä.

– Tehty ratkaisu on hyvä ja johdonmukainen. Alun perin tehtävään valitulla henkilöllä on tehtävään soveltuva akateeminen koulutus ja tämän lisäksi hänellä on kokemusta johtamisesta, sanoo Tehyn yhteiskuntasuhteet ja kehittäminen toimialan johtaja Kirsi Sillanpää.

Kiistan seurauksena sairaanhoitopiiristä irtisanoutui viisi syöpälääkäriä.

Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo piti kiistan kestäessä erittäin valitettavana, että osa sairaanhoitopiirin lääkärikunnasta ei arvosta moniammatillista yhteistyötä eikä johtamisosaamista.

– Meillä ei todellakaan ole sosiaali- ja terveydenhuollossa varaa menettää yhtään ammattitaitoista johtajaa. Tällainen toiminta on menneestä maailmasta, hän sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)