Verkkouutiset

SDP:n Jaakonsaari ajaisi Jyrki Kataista sisämarkkinakomissaariksi

Euroopan parlamentin jäsen Liisa Jaakonsaari (sd.) vaatii Suomea ajamaan Jyrki Kataista (kok.) EU:n sisämarkkinakomissaariksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Liisa Jaakonsaari toteaa, että Euroopan parlamentin sosialidemokraattinen ryhmä ei ole ottanut kantaa yksittäisiin komissaariehdokkaisiin, joten huhut demariryhmän kielteisestä kannasta Suomen ehdokasta Jyrki Kataista kohtaan talouskomisaariksi eivät pidä paikkaansa.

– Monet Välimeren maiden mepit ovat närkästyneitä talouskuria ajanutta Kataista kohtaan, mutta EU ei ole kosto-organisaatio. Jos olisikin, niin koston logiikka ei voisi ulottua vain yhteen maahan, vaan talousasiat pitäisi sulkea pois myös saksalaisilta ja hollantilaisilta sekä monilta muilta mailta, Jaakonsaari sanoo.

Hänen mielestään Suomen kannattaisi ajaa ehdokastaan sisämarkkinakomissaariksi. Salkusta voi Jaakonsaaren mukaan tulla tärkeämpi kuin juuri nyt kuvitellaankaan.

– Digitaalinen vallankumous on modernissa taloudessa suuri ja lähes ainoa mahdollisuus synnyttää kasvua, tuottavuutta ja työpaikkoja, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)