Verkkouutiset

Mikael Pentikäinen: Riittävät digitaidot yrittäjän henkivakuutus

Google ja Yrittäjät kouluttavat pk-yrittäjiä digitalisaatioon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Google ja Suomen Yrittäjät järjestävät digikoulutusta yrittäjille kymmenellä paikkakunnalla.

– Riittävät digitaidot ovat tämän päivän yrittäjän henkivakuutus, toteaa Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

74 prosentilla suomalaisyrityksistä on verkkosivut, 56 prosentilla sosiaalisen median kanava, 45 prosenttia käyttää pilvipalveluja ja 14 prosentilla on verkkokauppa. Tiedot käyvät ilmi syyskuussa julkaistusta Pk-yritysbarometrista.

– Asiakkaiden tavoittaminen ja palveleminen online-kanavissa on pk-yritystenkin suurin kasvun moottori ja keino uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiselle. Uuden teknologian käyttö on myös usein helppo keino parantaa pk-yritysten kannattavuutta, sillä se on nykyisin helposti saatavilla. Siksi digitaaliset perustaidot ovat jatkuvasti tärkeämpiä, kertoo Googlen maajohtaja Antti Järvinen.

Tämä ei Järvisen mukaan tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi oppia koodaamaan.

– On tärkeää, että voisimme parantaa ymmärrystä siitä, miten digitaalisuus ja teknologian mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhömme ja elinympäristöömme – ymmärryksen kautta muutokseen on helpompi suhtautua positiivisesti ja uusiin mahdollisuuksiin tarttua, Järvinen toteaa.

Googlen ja Suomen Yrittäjien maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti yrityksen digiasioita, alkaen tuotekehityksestä ja aina tulosriville asti.

Koulutukset 10 paikkakunnalla:

11.12. Rovaniemi
12.12. Oulu
28.1. Kouvola
29.1. Joensuu
10.2. Jyväskylä
10.2. Tampere
11.2. Turku
17.3. Helsinki
18.3. Espoo
19.3. Hämeenlinna

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)