Verkkouutiset

Lieksan PS vaati somalivapaata ”puhdasta kokoustilaa”

Lieksan perussuomalaisten puheenjohtajan kerrotaan vaatineen uutta kokoustilaa, koska somalien työryhmä kokoontuu heidän käyttämissään tiloissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Asiasta kertoivat ensimmäisenä Lieksan Lehti ja Karjalainen. Niiden mukaan perussuomalaisten Lieksan johtaja Esko Saastamoinen vaati maanantaina valtuustoryhmälleen kaupungilta ”puhdasta kokoustilaa”.

Somalialaisten työryhmä kokoontuu perussuomalaisten käyttämissä tiloissa noin kerran kuukaudessa.

Karjalaisen tekemän tarkennuksen mukaan lieksalaisvaltuutettu Esa Räty (ps.) sanoo, että Saastamoinen puhuu vain omissa nimissään.

Esko Saastamoinen oli kuntavaalien ääniharava Lieksassa. Hän on Lieksan kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja.

Tiistaina illansuussa Esko Saastamoista ei oltu tavoitettu täsmentämään lausuntoaan.

MTV3:n mukaan Saastamoisen puheista on jätetty rikosilmoitus.

Lieksan sosiaali- ja terveyslautakunta antoi kaupungin somaliasiain työryhmälle luvan kokoontua sosiaaliviraston neuvottelutilassa. Päätös tehtiin viime viikolla. Työryhmään kuuluu seitsemän ihmistä.

Lieksan kaupunginsihteeri Matti Taponen on vahvistanut Saastamoisen puheet. Kahvitilaisuudessa niitä oli kuullut parikymmentä muuta valtuutettua.

Iltalehden mukaan Saastamoinen suorastaan ”hyökkäsi” kaupunginsihteerin kimppuun vaatimaan perussuomalaiselle ryhmälle uusia kokoustiloja. Saastamoinen oli perustellut vaatimustaan sillä, että somalit ovat hänen mielestään saastuttaneet tilan ja ”heillä on monenlaisia sairauksia”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)