Verkkouutiset

Venäjän sotavoiman kasvu Syyriassa odotettua nopeampaa

Saksalaislehden mukaan Venäjä pyrkii saamaan ilmaiskujen tukikohdan Syyriassa valmiiksi jo syyskuun loppuun mennessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitungin mukaan Venäjä kasvattaa sotilaallista voimaansa Syyriassa nopeammin ja suuremmassa mittakaavassa kuin länsimaissa on arveltu.

Venäjä siirtää Syyriaan useita satoja venäläissotilaita, sekä panssarivaunuja, kranaatinheittimiä ja uutta viestintä- ja lasertekniikkaa. Lisäksi Venäjä rakentaa Syyriaan Latakian satamakaupunkiin ilmaiskuja varten tukikohtaa, jonka on tarkoitus valmistua jo syyskuun loppuun mennessä.

Syyskuun aikana kentälle on laskeutunut jo 25 suurta Antonov An-124 -kuljetuskonetta. Toistaiseksi tiedotusvälineissä on kerrottu vain muutamasta lennosta.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on aiemmin syyskuussa ehdottanut Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalle kansainvälisen terrorismin vastaisen liittouman perustamista. Saksalaislehden mukaan Putin aikoo ehdottaa liittouman perustamista uudelleen YK:n New Yorkissa järjestettävässä kokouksessa 28. syyskuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)