Verkkouutiset

”Taistelu Valkoisesta talosta tiukentunut dramaattisesti”

Demokraattien väitetään olevan huolissaan kampanjan yskimisestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n presidentinvaalien viime viikkojen tapahtumat ovat tiukentaneet kisaa, arvioi CNN.

Uutiskanavan tekemä analyysi, joka perustuu useisiin eri gallupeihin ja niiden purkuun sekä osavaltiokohtaiseen tarkasteluun, tulee seuraavaan johtopäätökseen:

”Taistelu Valkoisesta talosta, mitä Hillary Clinton dominoi vielä joitakin viikkoja sitten, on tiukentunut dramaattisesti.”

CNN:n mukaan esimerkiksi avainosavaltioina ja demokraateilla vahvoina osavaltioina pidetyt Virginia ja Michigan näyttävät tuoreiden gallupeiden mukaan tasaisilta Clintonin ja Donald Trumpin välillä.

Koko maata koskeva CNN:n tuorein gallup puolestaan antoi Clintonille vain kahden prosenttiyksikön etumatkan prosentein 43–41. Ja lisäksi Iowassa, jossa Barack Obama kahdesti voitti, on nyt gallupin mukaan Donald Trumpin valtakuntaa.

CNN otsikoikin artikkelinsa: MIksi demokraatit ovat huolissaan? Keuhkokuumeesta kärsinyt Clinton esikuntineen teki näyttävän vastaiskun perjantaina syyttäessään Trumpin aselakilausuntoa. Trump irvaili, että pitäisikö Clintonin henkivartijoilta ottaa aseet pois Clintonin aselakia koskevan linjauksen hengessä ja katsoa ”mitä tapahtuu”. Clintonin kampanjaorganisaatio syytti Trumpia väkivaltaan yllyttämisestä.

CNN arvioi, että Clintonin kampanjaorganisaatio elää tällä hetkellä vaikeinta aikaansa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)