Verkkouutiset

Venäjän tv:ssä väitetään Ukrainan joukkojen ristiinnaulinneen pienen lapsen

Venäläinen tv-kanava näytti haastattelun, jossa pakolaisäiti kertoi kolmevuotiaan pojan ristiinnaulitsemisesta väkijoukon edessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Viikko sitten kapinalliset poistuivat Slavjanskin kaupungista Itä-Ukrainassa. Samaan aikaan uutisoitiin tapahtuneen huomiota herättänyt julkinen teloitus”.

Näin raportoi Venäjän katsotuin tv-kanava, valtio-omisteinen Pervyi Kanal.

Neljän lapsen äiti Galina Pyshnjak kertoo haastattelussa, kuinka Slavjanskin Leninin aukiolle kerättiin rangaistavaksi naisia, tyttöjä ja vanhuksia, sillä miehiä ei enää ollut.

Pyshnyakin mukaan väkijoukosta otettiin shortseihin ja t-paitaan pukeutunut kolmivuotias poika, joka ristiinnaulittiin ilmoitustaululle ”kuin Jeesus” äitinsä silmien edessä.

”Lapsi kärsi, ihmiset huusivat ja menettivät tajuntansa. Puolen tunnin kärsimysnäytelmän jälkeen lapsi kuoli”, hän sanoo.

Haastattelija toteaa Pyshnjakille, että tämä lienee haastattelun jälkeen vaarassa. Pyshnjak toteaa olevansa joidenkin silmissä petturi, mutta pelkäävänsä silti vain lastensa puolesta.

”Jos lapsia ei olisi, tarttuisin itse aseisiin ja liittyisin armeijan joukkoihin. Ukrainan armeija ei ole vapauttaja. Vaikka Slavjanskissa ei heidän tulonsa aikaan ollut aseistettuja joukkoja, he ampuivat”, hän toteaa.

Pyshnyak kertoo haluavansa saattaa koko maailman tietoisuuteen ne toimet, joita hän ja muut tavalliset ihmiset ovat kohdanneet, sillä hänen mukaansa kukaan ei usko.

Ukrainalaiset ovat huomauttaneet sosiaalisessa mediassa, että Slavjanskissa ei ole Leninin aukiota eikä naisen mainitsemia kaivoksia. On myös ihmetelty, että vaikka paikalla sanottiin olleen paljon väkeä, ei esimerkiksi lainkaan kuvia ole esitetty.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)