Verkkouutiset

”Minun Putinini, vie minut mukanasi”, laulaa Ukraina-neito raunioissa venäläisellä hittivideolla

Uusi Vladimir Putinia ihannoiva venäläinen pop-kappale on noussut nettihitiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Minun Putinini, armas Putinini, vie minut mukanasi. Haluan olla kanssasi”, siperialaisartisti Mashani laulaa Vladimir Putinia ylistävän uutuuskappaleensa kertosäkeessä

Kappaleen nimi on ”Minun Putinini”. Perjantaina sen musiikkivideota (alla) oli katsottu jo yli 900 000 kertaa. Video on ladattu Youtubeen keskiviikkona.

Videolla Mashani kuljeskelee niityllä Venäjän lipun väreihin pukeutuneena. Kappaleen sanoituksissa muun muassa ylistetään Krimin palauttamista Venäjälle ja Neuvostoliiton henkiinherättämistä.

Videolla Mashani myös tuskailee suljettuna tiiliseinien sisään. Tässä kohdassa hän on pukeutunut Ukrainan lipun väreihin.

”Kappale tukee presidenttiä ja ilmaisee näkemykseni kansalaisena”, laulaja sanoi Zvezdan haastattelussa.

”Meidän presidenttimme on ainoa, joka voi auttaa Ukrainaa”, hän totesi.

Radio Free Europen mukaan videon saama palaute on ollut pääosin negatiivista. Videon arvostelleista YouTube-käyttäjistä vain noin 4 500 oli perjantaina antanut sille tykkäyksen. Peräti 27 000 ilmoitti, ettei pitänyt videosta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)