Verkkouutiset

Donald Trump soittaisi USA:n presidenttinä Putinille: ”Vladimir, älä tee sitä”

Donald Trump kuvailee suhdettaan Venäjän presidenttiin "semi-hyväksi".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump sanoo Fox Newsin haastattelussa, että hän ei suhtautuisi kevyesti Venäjän USA:n armeijaa provosoiviin toimiin, jos olisi Yhdysvaltain presidentti. Trump sanoo Venäjän toimien osoittavan, että presidentti Vladimir Putin ei arvosta Yhdysvaltoja tai sen presidenttiä.

‒ Jos olisin USA:n presidentti, soittaisin Putinille ja sanoisin, että ”Vladimir, älä tee sitä, lopeta”. He tulevat kunnioittamaan meitä, Trump sanoo.

Hän kuvailee suhdettaan Putiniin ”semi-hyväksi” eli kohtalaiseksi. Trump sanoo, että hän ei haluaisi ampua alas Venäjän koneita, jotka lentävät liian lähellä USA:n laivoja. Hän ei kuitenkaan sulje tätä mahdollisuutta pois, jos Putin ei tottelisi hän kehotustaan perääntyä.

‒ Jos he tekevät sen vielä, heillä on ongelmia, Trump sanoo.

Putinin johtama Venäjän armeija on enenevissä halunnut provosoida ja koetella Yhdysvaltojen sekä muiden länsimaiden sietorajoja. Venäläiskoneet ovat muun muassa pyörineet USA:n armeijan laivojen ympärillä.

Moni Venäläisarmeijan koneista on ollut aseeton. Venäjä haluaakin häirinnällään mitä luultavimmin osoittaa sitoutuneisuuttaan ja valmiuttaan sotilaalliseen vastakkainasetteluun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)