Verkkouutiset

Trumpin solvaama Khan: John McCain oli poikani sankari

Irakissa menehtyneen sotilaan isä Khizr Khan kertoo CNN:n haastattelussa, että senaattori John McCain oli hänen ja hänen poikansa sankari.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Senaattori McCain – hän on sankarini, amerikkalaismuslimi Khizr Khan sanoo CNN:n haastattelussa.

Khan kertoo, että viimeinen kirja, jonka hänen poikansa luki, oli isän hänelle lähettämä John McCainin kirja rohkeudesta ”Why Courage Matters: The Way to a Braver Life”. Khanin poika, Yhdysvaltain armeijan kapteeni Humayun Khan kuoli 27-vuotiaana itsemurhaiskussa Irakissa vuonna 2004.

– Se, että kuulin Donald Trumpin parjaavan sankariani – poikani sankaria – oli minusta uskomatonta, Khan sanoi.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi nimetty Trump kyseenalaisti viime kesänä Vietnamin sodan veteraanin John McCainin sotasankaruuden.

– Hän ei ole sotasankari. Häntä pidetään sotasankarina, koska hän jäi vangiksi. Pidän ihmisistä, jotka eivät olleet vankina, Trump tokaisi.

McCain oli useita vuosia sotavankina kidutettavana. McCain otettiin kiinni sen jälkeen, kun hänen lentämänsä kone oli ammuttu alas.

McCain tuomitsi julkilausumassaan Trumpin viimeviikkoiset puheet Khanin perheestä.

Khan piti demokraattien puoluekokouksessa Trumpia vastustaneen puheen. Trump vastasi ihmettelemällä, oliko Khizr Khanin vaimo Ghazala Khan puoluekokouksessa hiljaa uskonnollisista syistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)