Verkkouutiset

”Tänään Krim, huomenna Rooma” – venäläinen voitonpäivän mainos kuohuttaa

Venäläisessä Kalugan kaupungissa esille pantu valtaisa mainosjuliste on herättänyt runsaasti huomiota.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Tänään Krim, huomenna Rooma. Onnellista juhlapäivää toukokuun yhdeksäntenä päivänä”, kalugalaisen toimisto- ja kaupparakennuksen viereen pystytetyssä valtavassa mainosjulisteessa todetaan.

Toukokuun yhdeksäntenä päivänä eli ensi lauantaina Venäjällä vietetään toisen maailmansodan päättymistä juhlistavaa voitonpäivän juhlaa.

Asiasta uutisoi Moscow Times. Se viittaa tähän paikallisen Kp40.ru -uutissivuston juttuun, jonka yhteydessä on myös julkaistu kuva itse mainoksesta.

Alueen apulaiskuvernööri Ruslan Smolenski on ilmaissut tyytymättömyytensä mainokseen. Hänen mielestään se ei edusta Venäjän perinteisiä arvoja. Kuvernöörin mukaan mainos on ”Venäjän länsiliittolaisten ihmisarvon alentamista”.

”Olen hyvin huolissani mainosyhtiöiden toiminnasta. Nuori mies istuu koneella kalja kourassa ja on olevinaan luova taiteilija. Hänen tehtävänään on keksiä jotakin voitonpäiväksi. Sitten hän tekee sen, ja saamme tällaisen mainoksen”, Smolenski totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
BenTV

BenTV: Sote on susi

Hallitus joutuu nyt paikkaamaan keskustan ja SDP:n aiheuttamia ongelmia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)