Verkkouutiset

600 000 ihmistä uhkaa kansanmurha Aleppossa

Venäjän tukemat Syyrian hallituksen joukot ovat aloittaneet massiivisen maaoperaation Aleppossa, Syyriassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Syyrian korkeiden neuvotteluiden komitean (HNC) viestintävastaava Riyad Nassan Agha totesi, että yli 600 000 syyrialaista on vaarassa joutua kansanmurhan kohteeksi.

Sen lisäksi kaksi miljoonaa ihmistä elää ilman puhdasta vettä, kun syyrialaiset ja venäläiset pommikoneet iskivät vedenkäsittelylaitokseen Aleppossa.

Yön aikana Aleppon pommitukset ovat jatkuneet. Yön pommitukset kohdistuivat muun muassa kahteen sairaalaan, jotka eivät enää ole käytössä. Terveysviranomainen kuvasi pommituksia ”katastrofaalisiksi ja ennennäkemättömäksi lähihistoriassa”.

Muun muassa Ranska, Iso-Britannia ja Yhdysvallat ovat syyttäneet Venäjää sotarikoksista. Venäjä on käyttänyt pommituksissaan siviilikohteita vastaan maanalaisten bunkkereiden tuhoamiseen tarkoitettuja pommeja.

Syyrian hallituksen sekä irakilaisista, iranilaisista ja terroristijärjestö Hizbollahista koostuvat joukot ovat tunkeutuneet syvemmälle Aleppon kapinallisten hallussa pitämille alueille keskiviikkona.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)