Verkkouutiset

Salaiset Kansiot -tähden kiistelty olutmainos villitsee Venäjällä – video

Salaiset Kansiot -sarjasta tutun David Duchovnyn olutmainos on herättänyt runsaasti huomiota Venäjällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mainoksessa suositun televisiosarjan agentti Mulderina tunnettu David Duchovny tilaa terassilla Sibirskaja Korona -oluen. Hän alkaa pohtia, mitä hänestä olisi tullut, jos hänen sukunsa ei olisi paennut Ukrainasta Yhdysvaltoihin ennen Venäjän vuoden 1917 vallankumousta.

Russia Beyond the Headlinesin mukaan venäläiset jakavat mainosta hurjasti sosiaalisessa mediassa. Mainosvideo on kerännyt YouTubessa jo yli 2,5 miljoonaa katsojaa.

Videolla mietteisiinsä vaipunut Duchovny kuvataan ensin koulupoikana neuvostoaikaisessa hiihtopuvussa. Sitten miehestä tulee kosmonautti. Myöhemmin Duchovny muun muassa opettaa balettitanssijoita maailmankuulussa Bolšoi-teatteri teatterissa, vetää ylleen Venäjän jääkiekkomaajoukkueen punaisen peliasun, vaeltaa maaseudulla ja valloittaa arktisia alueita.

Duchovnya on syytetty Venäjä-myönteisestä ajattelusta mainoksen vuoksi. Näyttelijän mukaan kyse on kuitenkin vain mainoksesta, jonka ajoitus on huono.

”Olen aivan yhtä ylpeä niin amerikkalaisista kuin venäläisistä, ukrainalaisista, skotlantilaisista ja puolalaisista juuristanikin. Se että on ylpeä taustastaan, ei kuitenkaan ole poliittinen lausunto, joka tukisi maiden nykyisiä hallintoja tai niiden politiikkaa”, Duchovny totesi TMZ-viihdekanavalle antamassaan lausunnossa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)