Verkkouutiset

”Vladimir Putin on gangsteri ja roisto” – presidenttiehdokas lupaa eristää Venäjän

Republikaanien kärkinimiin kuuluva Marco Rubio sanoo eristävänsä Venäjän diplomaattisesti, jos hänet valitaan presidentiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Marco Rubio on USA:n senaatin ulkoasiainvaliokunnan vaikutusvaltainen jäsen. Republikaanien presidenttigallupeissa hän on kolmannella sijalla.

The Guardian kertoo Rubion retoriikasta Venäjän suhteen. Hän sanoo presidenttinä asettavansa Moskovalle uusia pakotteita.

– Minun hallinnossani ei tule olemaan pyyntöjä eikä tapaamisia Vladimir Putinin kanssa. Häntä kohdellaan sinä mitä hän on – gansteri ja varas, Marco Rubio sanoi vaalitilaisuudessaan Iowassa.

Rubion mukaan uusia pakotteita olisivat viisumikiellot ja ylimmän johdon varojen jäädytykset. Rubio puhuu myös Venäjän jättämisestä kansainvälisen pankkijärjestelmän ulkopuolelle.

– Kun olen presidentti, Amerikka puhuu selvää kieltä Vladimir Putinista. Hän ja hänen roistonsa tulevat USA:n taloudellisen painostuksen kohteiksi.

Marco Rubio puhui Vladimir Putinista selvää kieltä jo marraskuussa republikaanien tv-väittelyssä, josta alla oleva video on. Rubio sanoi Venäjän presidenttiä järjestäytyneen rikollisen hahmoksi, joka ymmärtää vain voimaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)