Verkkouutiset

”Tahraisi islamin” – Muslimiyhteisö hylkäsi Ranskan kirkkosurmaajan

Terroristille ei ole luvassa uskontonsa mukaisia hautajaisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaksi Isis-terroristia hyökkäsi kirkkoon aamumessun aikana tiistaina Rouenissa Ranskassa ja teloittivat paikalla olleen 86-vuotiaan papin. Adel Kermiche ja Abdel Malik Petitjean ottivat tämän lisäksi kuusi ihmistä panttivangiksi. Terroristit saivat lopulta surmansa poliisin luodeista.

Kermichen kotikaupungin muslimiyhteisössä tekoa pidetään pöyristyttävänä, eikä terroristin katsota enää kuuluvan heidän joukkoonsa. He eivät aio osallistua ruumiin valmisteluun tai järjestää hautajaisia, kertoo The Independent.

”Me emme aio tahrata islamia tällä henkilöllä”, sanoo paikallisen moskeijan imaami ja muslimikulttuuriyhdistyksen puheenjohtaja Mohammed Karabila.

Kermichen kerrotaan olleen syntyisin Algeriasta ja olleen hyvästä perheestä. Hänen äitinsä toimi professorina ja siskonsa lääkärinä Rouenissa. Hän oli vapaana takuita vastaan odottamassa oikeudenkäyntiä terroristijärjestön jäsenyydestä. Hänellä ollut seurantapantakaan ei kuitenkaan pystynyt estämään tekoa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)