Verkkouutiset

Homot, ukrainalaiset ja islamistit tuhoavat Moskovan korkea-arvoisen venäläispapin kirjassa

Venäjän ortodoksikirkon tiedottaja kirjoitti apokalyptisen nettiromaanin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aron Shemaiyer-nimisen kirjailijan tulevaisuuteen sijoittuva netissä julkaistu pienoisromaani ”Machaut ja Karhut” onkin todellisuudessa Venäjän ortodoksikirkon synodaalisten yhteiskuntasuhteiden päällikön rovasti Vsevolod Tsaplinin käsialaa.

Asiasta kertoo venäläisiä uutislähteitä siteeraava Radio Free Europe.

Kirjassa islamistit, ukrainalaiset ja homoseksuaalit tuhoavat Moskovan vuonna 2043. Kirjassa Venäjä on muuttunut ”liberaaliksi helvetiksi”, jossa ihmiset syövät vegaaniaamiaisia ja käyttävät itsestään sukupuolineutraaleja persoonapronomineja.

Lopussa ydinpommit raunioittavat Moskovan samalla kun fasistit, Kaukasuksen militantit ja kansallismieliset ukrainalaiset taistelevat keskenään vallasta.

Kirjailijan itsensä mukaan kirjan apokalyptinen loppu on ”ehdottoman kristillinen”, eikä sitä ole tarkoitettu silkaksi kuvitelmaksi.

Tsaplin sanoo Venäjän olevan väistämättä matkalla kirjassa kuvatun kaltaiseen suuntaan, mikäli ultraliberaalien arvojen ajaminen jatkuu.

”Nämä arvot voivat päättyä vain totalitarismiin, koska ne ovat elottomia ja epäinhimillisiä. Ne raiskaavat ihmisen syvimmän olemuksen ja koko maan”, Tsaplin kommentoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)