Verkkouutiset

Amerikkalaisliikemies aikoo toisintaa WTC-iskut – lentokoneella päin pilvenpiirtäjää

Thaimaassa asuva amerikkalaisliikemies Paul Salo kerää rahaa projektiinsa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Paul Salo aikoo selvittää lopullisesti, onko 11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden New Yorkin WTC:n kaksoistorni-iskuja koskevissa huijausväitteissä mitään perää.

Hän aikoo ostaa Boeing 747 -lentokoneen ja lentää sen automaattiohjauksella rakennukseen. Näin testattaisiin, mitä rakennukselle tapahtuu, kun lentokone täynnä polttoainetta lentää sitä kohti 900 kilometriä tunnissa.

Näillä näkymin Salo aikoo suorittaa kokeensa Thaimaassa alueella, jossa on purettavaksi tuomittu rakennus. Hänen mukaansa kokeesta ei aiheudu vaaraa yhdellekään ihmiselle. Salo kertoo tehneensä asian suhteen jo alustavia järjestelyitä thaimaalaisten viranomaisten kanssa.

Miljardööri aikoo kerätä joukkorahoituksella noin miljoona euroa myymällä ihmisille eturivien paikkoja seuraamaan tapahtumaa. Yksi katsomopaikka maksaa noin 5000 euroa.

– Jos epäilet mitään 9/11 suhteen, haluamme räjäyttää epäilykset taivaan tuuliin tai sitten osoitamme, että olit oikeassa, Paul Salo toteaa projektista kertovalla Youtube-videolla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)