Verkkouutiset

Kristittyjä heitettiin mereen – ”He putosivat”, sanovat epäillyt

Italiassa on jatkettu lauantaiaamuna kuulusteluja kristittyjen heittämisestä mereen laittomia siirtolaisia kuljettaneelta alukselta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tapaus sattui Libyasta Sisiliaan matkalla olleella aluksella torstaina. Todistajien mukaan kristittyjen ja muslimien väillä syntyi uskonnollista sanaharkkaa ja 12 kristittyä heitettiin mereen. Kaikki hukkuivat. Menehtyneet olivat Nigeriasta ja Ghanasta.

Loput aluksella olleet kristityt onnistuivat muodostamaan ihmisketjun, jonka suojassa he olivat, kunnes pelastuslaiva saapui paikalle.

Italian viranomaiset pidättivät 15 henkilöä epäiltynä teosta, kun väen pelastanut laiva saapui Sisiliaan. Pidätettyjä epäillään murhasta raskauttavien asian haarojen vallitessa.

Perjantaina kuulusteltiin kahdeksaa pidätettyä. Kaksi heistä kieltäytyi vastaamasta tutkijoiden kysymyksiin. Kuusi muuta kiisti syyllisyytensä ja selittivät, että 12 kristittyä putosi mereen riidan seurauksena. Todistajanlausunnot kertovat toista. Kuulustelut jatkuvat lauantaina.

Lähteet: Radiotelevisione italiana RAI ja sanomalehti La Stampa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)