Verkkouutiset

Kreml kommentoi niukkasanaisesti USA:n neuvonantajan Venäjä-kohusta seurannutta eroa

Michael Flynnin ero on nostanut Venäjällä ulostuloja siitä, että Flynn olisi joutunut mustamaalauksen uhriksi ja että hänen eronsa on merkki "russofobiasta".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kreml on kommentoinut niukkasanaisesti Valkoisen talon turvallisuusneuvonantaja Michael Flynnin eroilmoitusta.

”Tämä on Yhdysvaltojen ja Donald Trumpin hallinnon sisäinen asia. Asia ei kuulu meille”, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi toimittajille The Guardianin mukaan.

Flynnin ero on nostanut Venäjällä ulostuloja siitä, että Flynn olisi joutunut mustamaalauksen uhriksi Yhdysvalloissa ja että hänen eronsa on merkki ”russofobiasta”.

Flynn jätti eroilmoituksensa maanantaina. Syynä eroon oli Flynnin ja Venäjän USA-suurlähettilään välinen yhteydenpito ja siitä syntynyt kohu. Flynniä on syytetty, että hän olisi johtanut harhaan Yhdysvaltain viranomaisia.

Tiedusteluvuodot kertovat, että Flynn olisi keskustellut salassa Venäjän vastaisista pakotteista suurlähettilään kanssa. Kremlin tiedottaja Peskovin mukaan näin ei kuitenkaan ole käynyt.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)