Verkkouutiset

Valkoisen talon turvallisuusneuvonantaja eroaa tehtävästään

Michael Flynn ilmoitti maanantaina eroavansa väitettyjen Venäjä-kytköstensä vuoksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

CNN uutisoi, että Valkoisen talon turvallisuusneuvonantaja Michael Flynn on eronnut tehtävästään maanantai-iltana.

Flynniä on syytetty Venäjä-kytköksistä. Hän on ollut yhteyksissä Venäjän Yhdysvaltain-suurlähettilääseen, ja häntä syytetään USA:n presidentti Donald Trumpin hallinnon viranomaisten harhaanjohtamisesta. Yhdysvaltain oikeusministeriö on varoittanut, että Flynn voi olla altis joutumaan venäläisten kiristyksen kohteeksi.

”Olen vahingossa kertonut varapresidentille ja muille epätäydellistä informaatiota liittyen puheluihini Venäjän suurlähettilään kanssa. Olen pyytänyt syvästi anteeksi presidentiltä ja varapresidentiltä, ja he ovat hyväksyneet anteeksipyyntöni”, Flynn kirjoittaa erokirjeessään.

Flynn ehti toimia turvallisuusneuvonantajana kuukauden. Hän on yksi lyhyimmän aikaa Valkoisessa talossa palvelleista neuvonantajista.

Kenraali Keith Kellog tullaan nimittämään virkaatekeväksi turvallisuusneuvonantajaksi, lähteet kertovat CNN:lle. Hän on aiemmin toiminut kansallisen turvallisuusneuvoston kansliapäällikkönä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)