ISIS kivitti kuoliaaksi neljä raiskauksen uhria, kaupungissa teloitettu yli tuhat

Uhrit olivat joutuneet ilmeisesti ensin ISIS:n oman väen seksuaalisen väkivallan kohteiksi.

  • Mosul on merkittävin ISIS:n hallinnassa oleva kaupunki Irakin alueella.

    ()

ARA Newsin mukaan neljä naista joutui islamilaisen valtion sharia-tuomioistuimeen Irakin Mosulissa. Heidät tuomittiin aviorikoksista ja kivitettiin suuren yleisön edessä kuoliaaksi.

Oikeuden päätöksessä ei mainita väitetyn aviorikoksen tehneistä miehistä mitään. Tämän uskotaan viittaavan siihen, että naiset olivat tulleet ISIS:n miesten raiskaamiksi.

ISIS on julkistanut listan yli tuhannesta Mosulissa viime kuukausina teloittamastaan siviilistä. Torstaina kerrottiin kaupungissa teloitetusta 15-vuotiaasta pojasta, jonka rikos oli länsimaisen musiikin kuuntelu.

Joulukuussa Sunday Times kertoi naisista koostuvan ISIS:n al-Khansan prikaatin varastaneen vauvan äidiltään, jonka he murhasivat siveettömyyden vuoksi. Äiti oli imettänyt lasta julkisesti.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.