Verkkouutiset

Pohjoiskorealaiset näkevät nälkää – 130 tutkijaa yrittää pitää Kim Jong-Unin hengissä

Tiedemiehet ovat joutuneet käyttämään ulkomaalaisia tutkimuskohteita tutkiakseen liikalihavuutta, koska suurin osa pohjoiskorealaisista on aliravittuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-Unin epäterveelliset elämäntavat ovat vieneet diktaattorin terveyden huonoon kuntoon.

Daily Mailin mukaan 130 tiedemiestä pyrkii pitämään diabetesta sairastavan ja sydänvaivoista kärsivän pohjoiskorealaisjohtajan hengissä. Kimin tiedetään rakastavan viiniä ja suuria aterioita.

Johtajan terveydestä huolehtii salaperäinen Longevityn instituutti. Vuonna 2009 Pohjois-Koreasta loikannut ja aiemmin Longevityssa työskennellyt Heyong-soo Kim kertoo, että instituutin tiedemiehet ovat diktaattorista huolehtiakseen joutuneet tekemään tutkimuksia liikalihavuudesta. Koska Pohjois-Koreassa kärsitään laajasti nälänhädästä, tiedemiehet ovat joutuneet turvautumaan jopa ulkomaalaisiin tutkimuskohteisiin.

– Koska suurin osa ihmisistä on aliravittuja, heidän pitää tutkia liikalihavia poliittisia johtajia. Jopa Pohjois-Koreaan tulevia ulkomaalaisia diplomaatteja ja edustajia tutkitaan. Nämä ihmiset eivät edes tiedä olevansa tutkimuskohteina, Heyong-soo Kim kertoo.

Hänen mukaansa instituutissa työskentelee 130 tutkijaa. Instituuttia valvotaan 24/7, ja rakennusta ympäröi neljämetrinen muuri.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)