Islamistipuolue vaatii kieltolakia seksuaalirikosten vuoksi

Konservatiivinen intialaispuolue uskoo alkoholin olevan syynä seksuaalirikoksiin, kertoo The Times of India.

  • LKS 20151223 AMO914; Indian women prepare to bless a cow during a Hindu Bach Baras ritual in the Rajasthan city of Udaipur on September 9, 2015. The annual festival for cow worshipping, also known as Vatsa Dwadashi, is observed by Hindu women in parts of northern India and is intended to seek good fortune for a male child. Cows are considered sacred in Hindu-majority India, and their slaughter is illegal in several states. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / ALEX OGLE

    Naisiin kohdistuvien seksuaalirikosten määrä on Intiassa korkea.

    ()

Intian konservatiivinen islamistipuolue Jamaat-e-Islami Hind (JIH) vaatii Intiaan alkoholin kieltävää lakia. Puolueen mielestä alkoholi on syynä seksuaalirikosten korkeaan määrään Intiassa.

Intiassa on tekeillä lakimuutos, jonka myötä 16-vuotiaita tai sitä vanhempia törkeän seksuaalirikoksen tehneitä nuoria kohdeltaisiin oikeudessa täysi-ikäisinä. JIH on kuitenkin sitä mieltä, että pelkkä lakimuutos ei riitä ehkäisemään seksuaalirikoksia.

Puolue toteaa tiedotteessaan uskovansa, että "rikoksista vapaa yhteiskunta voidaan kehittää vain rakentamalla ja iskostamalla hurskaus ihmisten mieliin. Kaikki tiet ja reitit, jotka johtavat perversioihin ja seksuaaliseen anarkiaan täytyy tukkia ja sivistymättömyyttä ja kiihottamista elinkeinonaan harjoittavat pitää laittaa telkien taakse. Alkoholin kulutuksen ja seksuaalirikosten välillä on suuri korrelaatio ja Jamaat vaatii maanlaajuista alkoholijuomien kieltoa".

Vaikka JIH ajaa islamistista ideologiaa, se on sanonut itsensä irti terroristijärjestö Isisin toiminnasta. Puolue väitti vastikään uskovansa Isisin olevan "lännen luoma salaliitto, jonka tarkoitus on mustamaalata islamia ja jakaa muslimeita".

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.