ISIS-taistelijoiden nolo pako rintamalta – jäivät kiinni naisten vaatteissa

Irakilaisjoukot jakavat propagandakuvia vangeiksi jääneistä jihadisteista.

  • LKS 20160209 Iraqi pro-governement forces drive their armoured vehicles in the Jwaibah area, on the eastern outskirts of Ramadi, on February 8, 2016, after they retook the region from Islamic State (IS) group jihadists. / AFP / MOADH AL-DULAIMI - LEHTIKUVA / AFP

    Irakilaisjoukot etenevät Ramadin itäpuolella.

    ()

Kaksi rintamalta paennutta ISIS-taistelijaa on jäänyt vangeiksi Irakissa. Irakilaissotilaat ovat jakaneet verkossa heistä ottamiaan kuvia (alla).

Tapauksesta tekee erikoisen miesten asuvalinta. Nuoret jihadistit olivat nimittäin ajaneet partansa ja pukeutuneet värikkäisiin mekkoihin. Miehet olivat myös vetäneet huivit päihinsä välttyäkseen tunnistamiselta.

Temppu ei kuitenkaan onnistunut ja jihadistit päätyivät irakilaissotilaiden propagandakuviin.

ISIS:n jättäneet taistelijat olivat ilmeisesti paenneet Ramadin kaupungista. ISIS kärsi siellä hiljattain suuren tappion ja menetti sen irakilaisjoukoille.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.