Verkkouutiset

Jihadisti tappoi teinipojan Hampurissa – ISIS ilmoittautui puukotuksen tekijäksi

16. lokakuuta Hampurissa Saksassa sattuneen puukotuksen tekijän henkilöllisyys on edelleen tuntematon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristijärjestö Isis on ilmoittanut olevansa vastuussa Hampurissa Saksassa tapahtuneesta puukotuksesta, kertoo BNO News. Poliisin tietojen mukaan nuori pariskunta, 15-vuotias tyttö ja 16-vuotias poika, istuivat Kennedybrücke-sillan alla, kun tuntematon mies oli hyökännyt parin kimppuun takaapäin. Tekijä oli puukottanut poikaa useita kertoja. Tämän jälkeen tekijä oli työntänyt tytön Außenalster-järveen ja paennut paikalta.

Poika sai hyökkäyksessä hengenvaarallisia vammoja ja menehtyi sairaalassa. Tyttö oli päässyt vedestä ylös itse ja selvisi vammoitta.

Tekijän henkilöllisyyttä ei ole saatu selville. Lauantaina Isisiä lähellä oleva uutistoimisto Amaq kertoi, että terroristijärjestön sotilas oli puukottanut kahta uhria Hampurissa 16. lokakuuta. Tiedon mukaan tekijä oli tehnyt teon vastauksena pyyntöihin tehdä iskuja kohdemaissa.

Puukotus sattui 16. lokakuuta ja on tähän asti saanut huomioita vain Hampurin paikallismedioissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)