Verkkouutiset

Rynnäkkökiväärejä ja nallekarhuja – näin venäläislapsista koulitaan taistelijoita

Jermolovin kadettikoulussa Etelä-Venäjän Stavropolissa venäläislapset suorittavat asepalvelusta isänmaalleen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Asepalvelus on raskasta ja lapsilta odotetaan ehdotonta isänmaallisuutta Venäjää kohtaan. Jo muutaman vuoden sisällä nuoret taistelijat tutustutetaan asekoulutukseen, kertoo Fankfurter Allgemeine.

Fyysinen harjoittelu ja tuntien mittainen juokseminen ovat tärkeä osa koulutusta. Ampuma-aseet ovat aina mukana harjoittelussa.

Koska koulussa kasvatetaan sotilaita, myös rangaistukset ovat samanlaisia kuin aikuisten suorittamassa asepalveluksessa. Turhasta tötöilystä ja epäsotilaallisesta käytöksestä rangaistaan lukuisilla punnerruksilla.

Sotilaselämä on lapsille rankkaa, koska he elävät ja nukkuvat koulussa samassa rytmissä kuin aikuiset sotilaat.

Ruokailu tapahtuu nopeasti, annokset ovat säännösteltyjä ja ruoka syödään ilman lautasia. Lasten leikeille ei tässä touhussa jää aikaa.

Kaikesta sotilaallisuudesta huolimatta nuorten taistelijoiden päivittäiseen varustukseen saattaa kuulua maastohousujen ja rynnäkkökiväärin lisäksi siviilitakit nallekarhulogoineen – kyse on kuitenkin lapsista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)