Verkkouutiset

Donald Trumpin uusin hyökkäys: ”En pidä kuubalaisista saarnaajista”

Nousussa oleva Ted Cruz sai nyt osansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Myrskyn silmään muslimilausunnoillaan ajautunut republikaanipuolueen presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump tempaisi tyylilleen uskollisena uuden luonnehdinnan maahanmuuttajista. Tällä kertaa tulilinjalle joutui kuubalaista sukua omaava kilpakumppani Ted Cruz.

– Pidän toki Ted Cruzista, mutta en kovinkaan paljon evankelistoista, jotka tulevat Kuubasta, Trump sanoi Huffington Postin mukaan.

Ted Cruzin isä on kuubalaissyntyinen evankelistisaarnaaja.

Cruz on petrannut kannatustaan viime aikoina ja noussut samalla yhdeksi kovimmista Trumpin haastajista republikaanien presidenttitaistossa. Trump on heittänyt kovia lausuntoja tähän mennessä muista vastustajistaan mutta ei Cruzista. Esimerksi Jeb Bushia Trump on pitänyt ”vähänergisenä” ja neurokirurgi Ben Carsonia ”patologisena”.

Trump syytti Texasin senaattoria Cruzia myös öljy-yhtiöiden voitelusta. Cruz ei ole öljyosavaltion senaattorina ollut kovinkaan halukas tukemaan etanolin käyttöönottoa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)