Verkkouutiset

Martin Schulz valittiin Saksan sosiaalidemokraattien liittokansleriehdokkaaksi

Martin Schulz haastaa vaaleissa kristillisdemokraatit ja Angela Merkelin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksan sosiaalidemokraatit valitsivat liittokansleriehdokkaakseen Martin Schulzin. Schulz lähtee haastamaan kristillisdemokraattien Angela Merkelin ja on vannonut taistelevansa populismia vastaan viimeiseen saakka.

Berliinin kokouksessa Martin Schulz tuomitsi muun muassa euroskeptikot ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin rasistisen retoriikan, kertoo BBC uutisessaan.

Schulz valittiin puoluekokouksessa ehdokkaaksi yksimielisesti. Samalla hän lähtee johtamaan sosiaalidemokraatteja kohti vaaleja. Schulz on entinen Euroopan parlamentin puheenjohtaja, mitä pidetään miehen parhaana aseena Merkeliä ja kristillisdemokraattista CDU:ta vastaan. Tällä hetkellä sosiaalidemokraatit ovat gallupeissa CDU:ta perässä.

Schulzin mukaan populismin nousun syyt piilevät siinä, että kuilut rikkaiden ja köyhien välillä ovat päässeet kasvamaan liian suuriksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)