Verkkouutiset

Vastaanottokeskuksessa mellakka: pakolaiset ajoivat takaa Koraanin repijää – 17 loukkaantui

Saksalaisessa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa puhkesi mellakka, jonka seurauksena 17 ihmistä loukkaantui.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksalaisessa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa puhkesi mellakka keskiviikkona, kun noin 20 pakolaista ajoi takaa erästä asukasta syyttäen tätä Koraanin sivujen repimisestä, paikallinen poliisi kertoi The Localille.

Vastaanottokeskuksen vartijat ja poliisi pelastivat afgaanimiehen. Tämän seurauksena vihainen väkijoukko purki kiukkuansa poliiseihin.

Noin 50 metallitangoin aseistautunutta ihmistä alkoi heittää poliisia kivillä. Yhteenotto tapahtui Thüringenin osavaltiossa sijaitsevassa Suhlin kaupungissa.

Saksalaisviranomaisilla on vaikeuksia majoittaa turvapaikanhakijoita, joita saapuu suurissa määrin muun muassa sisällissodan runtelemasta Syyriasta. Turvapaikanhakijoita saapuu myös Albaniasta ja Kosovosta, jotka eivät ole sotatilassa.

Saksalaisviranomaiset ovat joutuneet käyttämään koulurakennuksia ja telttoja väliaikaisina majoitustiloina, koska turvapaikanhakijoita saapuu liikaa resursseihin nähden.

Saksan poliisien ammattiliitto (Gewerkschaft der Polizei) kehottaa poliitikkoja ryhtymään nopeasti toimeen hoitaakseen tilanteen, joka on syntynyt Saksaan pyrkivien lukuisten turvapaikanhakijoiden myötä.

Suurimpien arvioiden mukaan Saksa valmistautuu ottamaan vastaan jopa 800 000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)