Verkkouutiset

Vakava varoitus Pohjoismaille: ISIS suunnittelee valtavia hyökkäyksiä

Britannian poliisin terrorismin vastaisen yksikön johtaja varoittaa Isiksen suunnittelevan iskuja länsimaista elämäntyyliä vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Olemme nähneet viime kuukausien aikana yhä enemmän suunnitelmia hyökätä länsimaista elämäntyyliä vastaan ja tietysti Pariisin terrori-iskut marraskuussa, sanoo terrorismin vastaisen yksikön johtaja, Lontoon apulaispoliisipäällikkö Mark Rowley The Telegraphille.

– Isis ei keskity enää kapeakatseisesti poliisiin ja asevoimiin vaan johonkin paljon laajempaan. Isis aikoo tehdä valtavia ja näyttäviä hyökkäyksiä eikä pelkästään sellaisia iskuja, jotka on toistaiseksi pystytty estämään.

Rowleyn mukaan Isis yrittää saada Syyriassa taistelukoulutusta saaneita kannattajiaan Pohjoismaihin tekemään hyökkäyksiä.

Pidätettyjen terroristiepäiltyjen määrä on kasvanut Britanniassa viimeisen kolmen vuoden aikana 57 prosentilla kolmeen edellisvuoteen verrattuna.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)